Aluminium Shopfront

Harlow Glass has recently completed the full installation of a replacement aluminium shopfront in North London.  The specification on the project required a system to match the existing that was removed, with a bespoke powder coated finish to the front elevations of the new restaurant.  The design allowed for integration of full height timber doors by specialist contractors to complement the internal decor, while to the rear of the unit adaptions were made to allow for new entrance and service doors finished to match the existing units.

For more information on our range of products installed on this project visit our products page or  contact us for assistance and a quotation.

To scroll through the image gallery – click and slide.

Contact Us

For more information, please complete the form below and a member of our sales team will be in touch shortly.

Please tell us your name
We need a valid email address
Don't forget to tell us what you are interested in!