Bespoke Glass Canopy

Harlow Glass provided a full design and install solution to completely refresh the entrance space to warehouse offices in London Docklands.  Working from the contractors design intent images and initial drawings bespoke steel arms were fabricated with stainless steel support brackets to provide a rain canopy and wind screen to the entrance space.  A large, offset pivot door adds drama to the new entrance, and combined with the refurbished balustrades leading from the public area including retro-fit glass panels the area now has a modern and cutting edge appearance.  Despite a complicated specification and difficult installation area Harlow Glass has delivered on the design intent sold to the client by the main contractor.

For more information on our range of products installed on this project visit our products page or  contact us for assistance and a quotation.

To scroll through the image gallery – click and slide.

Contact Us

For more information, please complete the form below and a member of our sales team will be in touch shortly.

Please tell us your name
We need a valid email address
Don't forget to tell us what you are interested in!